läsvärt om fra-lagen

Via Henrik Alexandersson och Mark Klamberg nås jag av ett långt och mycket läsvärt inlägg hos Lars-Erick Forsgren, där ett brev från Hans Lindblad till Folkpartiets riksdagsgrupp publiceras.

Ord och inga visor!

4 Responses to “läsvärt om fra-lagen”

 1. Jens O. » Blog Archive » Dags att sätta en fackla i baken … Says:

  [...] Nestor. Mark Klamberg. Fredrik Nordgren. [...]

 2. Rick Falkvinge (pp) » Totalsvek om FRA från även fp nära? Says:

  [...] | Arvidfalk.se igen | Konvertittbloggen | Professors blogg igen | Kronberg skrattar och ler | fredrik nordgren online | My life igen | Svensson | frykmans liberala blog igen | stupid.domain.name – In theory there is [...]

 3. projO’s blog » Blog Archive » FRA-flummet Says:

  [...] | Arvidfalk.se igen | Konvertittbloggen | Professors blogg igen | Kronberg skrattar och ler | fredrik nordgren online | My life igen | Svensson | frykmans liberala blog igen | stupid.domain.name – In theory there is [...]

 4. signalspaning, alliansen, socialdemokraterna, moderaterna, reinfeldt, samhälle, politik, fra, the pirate bay, avlyssning, fra-lagen, bodströmsamhället, george bush, kriget mot terrorn | Thomas Hartman | In The Pendent Says:

  [...] | Arvidfalk.se igen | Konvertittbloggen | Professors blogg igen | Kronberg skrattar och ler | fredrik nordgren online | My life igen | Svensson | frykmans liberala blog igen | stupid.domain.name – In theory [...]

Leave a Reply